Vlietdagen 2015




Vlietdagen 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 19 en 20 september a.s. kunt u voor de tiende keer komen genieten van de Vlietdagen. Het waterevenement zit boordevol activiteiten op en rond de Vliet in Leidschendam en in Voorburg. De vele vrijwilligers, ondernemers en organisaties zijn er in geslaagd om een prachtig programma samen te stellen. En dit programma bestaat niet alleen uit activiteiten die u kunt bekijken, u kunt ook zelf meedoen!

VRIJMARKT EN KOFFERBAKVERKOOP
Er is een vrijmarkt voor kinderen tot en met 12 jaar. Wil jij graag een zakcentje bijverdienen en heb je nog wel iets liggen wat jij niet meer wilt hebben, maar waar je een andere blij mee kunt maken? Neem dan je spullen en een kleedje mee en zoek een mooi plekje onder het Marianne Viaduct.

KINDERACTIVITEITEN
Zowel in Leidschendam zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Zo kun je knutselen in Voorburg bij de oude Haven en in Leidschendam zorgen de vier scoutinggroepen dat je je geen moment verveeld. En natuurlijk liggen op beide locaties de bekende aqua bubbels.

OLDTIMERSHOW
Op zondag zijn in het centrum van Voorburg ruim 40 oldtimers te bewonderen. Op de Van Schagenstraat staan o.a. een Bentley en diverse Rolls Royces. Maar wellicht vind u een andere oldtimer wel veel mooier. Doet u mee en stemt u mee op de mooiste oldtimer? Om 15.30 uur wordt de prijs uitgereikt bij de bloemenwinkel van Aad de Leeuw.

CULINAIRE ARMADA
Ook aan de Culinaire Armada kunt u nog meedoen. Vaart u mee langs 7 gerenommeerde restaurants die speciaal voor deze gelegenheid vlak naast de Vliet staan opgesteld? Kaarten zijn nog te koop via de deelnemende restaurants en bij het stadskantoor van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Heb je geen eigen boot? Koop dan een kaartje via www.ooievaart.nl

 Bezoek www.vlietdagen.nl

Vlietdagen 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.