Gorcums Winterfestijn

Gorcums Winterfestijn

Net als voorgaande jaren staat de overdekte ijsbaan weer op de Grote Markt rondom de fontein. Je bent van harte welkom om de ijzers onder te binden. Het Gorcums Winterfestijn staat garant voor onvergetelijk Hollands winterplezier!

De ijsbaan is zoals ieder jaar weer in winterse sferen opgezet. Ook dit jaar zijn er weer diverse activiteiten op en rondom de ijsbaan georganiseerd. Zo is er een clinic schoonschaatsen, kan men heerlijk schaatsen op discomuziek, is er een optreden van Popkoor 0183 en BigBand Gorcum en nog meer. Onder 'agenda' op de website vind je alle activiteiten.

Tot en met 30 december: Slot Loevestein arrangement

Bovendien is er dit jaar een ontzettend leuk arrangement in combinatie met Slot Loevestein waar een bijzonder winterfeest plaatsvindt. Ga eerst schaatsen, neem een kop erwtensoep en bezoek daarna Slot Loevestein, dat in de ban is van de Draak. Je wordt overgezet door het veer. Dit speciale Winterfestijn arrangement is geldig op 28, 29 en 30 december. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Je kunt individueel of met meerdere personen inschrijven bij de VVV in Gorinchem. De reservering dient 1 dag van te voren bij de VVV bekend te zijn! Het arrangement gaat door bij deelname van minimaal 10 personen.

Gorcums Winterfestijn

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.