LEGiO-run


-advertentiepositie-



LEGiO-run

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 2 april 2016 gaat het gebeuren: dan is de eerste editie van de LEGiO-run in Grootegast. De LEGiO-run is een hardloopevenement dat geheel in het teken staat van LEGO. Omdat wij iedereen de mogelijkheid willen geven om mee te lopen zijn er drie routes samengesteld: 10 kilometer, 5 kilometer en de Funrun van 600 meter.

De LEGiO-run is onderdeel van Loopcircuit Noord Nederland. Deze organisatie faciliteert al ruim twintig jaar loopevenementen in Groningen in Drenthe. Wij zijn trots dat de LEGiO-run ook in hun agenda genoteerd staat! De 10 kilometer maakt onderdeel uit van het loopcircuit. Door deel te nemen aan de 10 kilometer doet u automatisch mee aan de wedstrijd van het Loopcircuit. U hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

Niet ieder kind kan zorgeloos rennen, spelen en plezier hebben. Wel ieder kind kan lachen. Het Martini Ziekenhuis en het Beatrix Kinderziekenhuis Groningen zetten zich in om de kinderen in het ziekenhuis te laten lachen en hun zorgen te ontnemen. De LEGiO-run steunt deze initiatieven en doneert 10% van het inschrijfgeld aan de Groningse ziekenhuizen.

 Bezoek www.legiorun.nl

LEGiO-run
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.