Het Logeerhuis van Sint Nicolaas




Het Logeerhuis van Sint Nicolaas

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Logeerhuis van Sint Nicolaas wordt jaarlijks georganiseerd in het weekend na de officiële intocht van de Sint in Nederland en is te vinden in en rond Het Woldhuis(11) in Apeldoorn.

Met meer dan 60 pieten worden bezoekers warm ontvangen in het pietencafé en is er een uitgebreid buitenprogramma dat gratis toegankelijk is. In en rond het logeerhuis is van alles te doen en te beleven. De magie van het Logeerhuis zul je overal terugvinden. Tot in de kleinste details wordt gewerkt aan de beleving van deze magie.

Natuurlijk is er de rondleiding in het logeerhuis zelf, maar ook wanneer u geen kaartje heeft kunnen reserveren voor deze rondleiding is het logeerhuis de moeite waard om met de kinderen naar toe te komen.

De entree/kassa is direct bij de ingang van het terrein en aangrenzend aan de gezellige kapschuur.
U kunt zich daar melden wanneer u een rondleiding heeft gereserveerd. Komt u zonder reservering, dan is de entree tevens de plek om munten te kopen waarmee de kinderen kunnen deelnemen aan de verschillende activiteiten rond het logeerhuis. Munten hebben wij gezien het niet commerciële karakter van Het Logeerhuis laag gehouden en kosten € 0,50. De munten zijn tevens te gebruiken als consumptiemunt (koffie/thee/chocolademelk en ranja) in het Pietencafé.

Het logeerhuis is niet volledig toegankelijk voor rolstoelen, dit in verband met de trappen in het huis. Buggy’s en kinderwagens kunnen niet het huis in. Bij de ingang is een ‘parkeerplaats’ hiervoor.

 Bezoek www.logeerhuisvandesint.nl

Het Logeerhuis van Sint Nicolaas
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.