Keukenhof Bloembollenmarkt 2016


-advertentiepositie-



Keukenhof Bloembollenmarkt 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Keukenhof opent op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober de poorten voor de Bloembollenmarkt. De kleur van het voorjaar in Keukenhof maakt plaats voor het plantseizoen. Wie een kleurrijke tuin wil in het voorjaar start in oktober met het planten van bloembollen. In oktober en november plant Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen.

Om u een handje te helpen bij uw eigen tuin, balkon of dakterras, organiseert Keukenhof een bloembollenmarkt waarop u uw bloembollen direct bij de kweker kan kopen. Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. U ontvangt uit eerste hand informatie over deze producten. Buiten ziet u de Keukenhof tuinmannen bollen planten en kunt u ze om tips vragen. Kortom: specialisten die vertellen hoe u thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn. De bloembollenmarkt is niet alleen dé markt voor de liefhebber van bijzondere bolbloemen, ook wordt grote aandacht besteed aan het educatieve aspect. Tijdens de markt wordt een groot mozaïek in bollen gepresenteerd voor het thema van Keukenhof 2017, Dutch Design. Het park is in 2017 geopend van 23 maart t/m 21 mei.

De Bloembollenmarkt is geopend op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. Op de markt kan uitsluitend contant afgerekend worden. Er is geen geldautomaat in Keukenhof aanwezig.

 Bezoek www.keukenhof.nl

Keukenhof Bloembollenmarkt 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.