Op 7 & 8 december is er weer een sfeervolle kerstmarkt in de binnenstad van Goes. Bezoekers genieten naast de heerlijke decembersfeer van wat de tientallen kramen uitstallen. Van kerstdecoraties, delicatessen, woonaccessoires, parfumerie en kaarsen tot heerlijke hapjes en drankjes. De sfeervolle markt slingert door de mooiste straten en pleinen van Goes en gaat over in de versmarkt.

De gezelligheid krijgt een nostalgisch tintje door de acts van de Dickens-figuren van toneelvereniging ‘Heer Hendrik’ en ‘Musicalvrienden’. Bezoekers gaan terug in de tijd met een mopperende Scrooge, de dames van plezier, 19e eeuwse broodvrouwtjes, kerstboomverkopers, schoonmakers en weeshuisvader Fegan met zijn ondeugende kinderen.

Het Bavokoor zorgt voor passende muzikale omlijsting en dansoptredens van Bodyaction maken de kerstsfeer compleet. De kerstmarkt is op vrijdag tussen 11.00 en 20.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur op het Weeshuisplein, Korte Kerkstraat en in de Singelstraat rondom de Grote Kerk te vinden en is gratis te bezoeken.