Kerstmarkt ‘De Winterse Gezelligheid’

Kerstmarkt ‘De Winterse Gezelligheid’

Beleef de ultieme kerstsfeer op kerstmarkt ‘De Winterse Gezelligheid’ in de Orchideeën Hoeve. De knusse kerstmarkt is van 8 t/m 23 december 2016 gratis te bezoeken en geheel overdekt. Te midden van duizenden twinkelende lichtjes, dennentakken en kerstbomen nodigen meer dan veertig kraampjes gevuld met o.a. speelgoed, houtsnijwerk, accessoires en lekkernijen u uit om heerlijk te kerstshoppen. Kunt u niet genoeg krijgen van alle heerlijkheden en kerstpracht? Gedurende de kerstmarkt zijn er wisselende standhouders. Breng dus gerust op meerdere dagen een bezoekje.

In het midden van de markt ligt het horecaplein. Hier kunt u genieten van een glas glühwein, warme chocolademelk en een overheerlijke appelpunt. Live muziekoptredens maken de oer-Hollandse kerstmarkt compleet. In de weekenden en tijdens kaarsjesavonden kunt u op de kerstmarkt meeswingen met bekende kerstnummers die live ten gehore worden gebracht door onder andere kerstkoren.

Naast de kerstmarkt kunt u ook een bezoek brengen aan de sfeervol verlichte tuinen of de kaarsjesavonden van de Orchideeën Hoeve. Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl.

Kerstmarkt ‘De Winterse Gezelligheid’

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.