1

Alleengaandenwandeling




Alleengaandenwandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Samen met andere singles het nieuwe jaar in.

De feestdagen in december zijn van die dagen die we het liefst doorbrengen met onze geliefden. Gezellig thuis met de kaarsjes aan, drankje, hapje erbij... Heel wat vrijgezellen hebben het in deze maand dan ook best lastig. En Nederland heeft er een heleboel...
Voor deze groep heeft Geldersch Landschap & Kasteelen iets leuks bedacht; een nieuwjaarswandeling met de boswachter over landgoed Staverden. Een wandeling met twee voordelen: u loopt niet alleen, maar met andere wandelliefhebbers én u kunt elkaar op een ongedwongen manier leren kennen. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
Deelname: € 10,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 5,00 p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Deze kosten zijn inclusief drankje en hapje.
Opmerking: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.
Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Cor Jansen, tel: 06-83548251.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Reserveer hier uw kaartje

 

 Bezoek www.glk.nl

Alleengaandenwandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.