Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen


-advertentiepositie-



Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen! Start het nieuwe jaar fris met een duik in het koude Noordzee-water aan de Scheveningse kust ter hoogte van De Pier en het Kurhaus. Ook voor de niet dappere dodo's is het een perfect dagje uit in Den Haag, want het is en blijft een prachtig schouwspel met al die bibberende mensen!

Vanaf 10:30 uur start de inschrijving voor de Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen. Rond 11:45 uur is het tijd voor de gezamenlijke warming-up met muziek zodat iedereen lekker warm blijft. Om 12:00 uur gaat de duik van start. Wees op tijd als je mee wilt doen. Er mogen maximaal 10.000 mensen meeduiken en je hebt tijd nodig om je om te kleden. Iedereen die deelneemt aan de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen ontvangt een Unox-muts, een herinneringsvaantje en het 'Terugblik', een speciale editie van de Unox erwtensoep in blik.

Het zeewater heeft op Nieuwjaarsdag normalerwijze een temperatuur van rond de 5 graden. Het is dus raadzaam om warme kleding mee te nemen, een muts op te zetten en vooraf aan de Nieuwjaarsduik warming-up mee te doen. En na afloop kun je lekker genieten van een kop warme erwtensoep.

 Bezoek www.unox.nl

Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.