Schiedams Kinderfestival




Schiedams Kinderfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De tweede editie van het Kinderfestival in de Schiedamse Westvest90-kerk gaat op zaterdag 18 februari van start met de voorstelling Woei! van muziekgezelschap Alle Hoeken van de Kamermuziek. De zondag staat geheel in het teken van Annie M.G. Schmidt. Acteur Eric Beekes gaat in de familievoorstelling Feestje met Annie op reis met twee koffers vol liedjes en gedichten van Annie M.G. Schmidt. Voor kinderen zijn alle voorstellingen gratis toegankelijk. Volwassenen betalen slechts € 5,00 voor hun kaartje.

Woei!

In Woei! worden we door de drie muzikanten van Alle Hoeken van de Kamermuziek naar een warme wereld van adem en wind geblazen. Een voorstelling zonder tekst waarin elk briesje verandert in prachtige klanken: een zuchtje door je haar, het opblazen van een zwembandje en zelfs je papa die niest. Met Bastiaan Woltjer - trombone/tuba, Anneke Wensink - hoorn/blokfluit en Rudi van Hest (bas)klarinet.

Feestje met Annie

In de familievoorstelling Feestje met Annie gaat acteur Eric Beekes op reis met twee koffers. De ene zit vol met gekke, mooie en stoute liedjes van Annie M.G. Schmidt, de andere met haar leukste, liefste, en raarste gedichten. Met muziek Harry Bannink, Cor Lemaire en Ruud Bos. Eric Beekes speelde eerder in onder meer de tv-series Dubbelleven, De Dageraad en In de Vlaamsche Pot. Recent speelde hij de rol van Lieve Jongen in de musical over de Zangeres Zonder Naam.

 Bezoek www.westvest90.nl

Schiedams Kinderfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.