1

Buitenplaatsconcert




Buitenplaatsconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kerst met hoogtepunten uit de barok.

Het 16e eeuwse kasteel Cannenburch is dankzij bruiklenen, schenkingen en legaten in staat om ons een perfect kijkje te gunnen in het kasteelleven van de 17e en 18e eeuw. Perfect in lijn met de 3 gouden eeuwen van deze unieke locatie biedt dit Buitenplaatsconcert een zeer gevarieerd programma van hoogtepunten uit de barokmuziek, in combinatie met schitterende liederen van Dowland en Purcell.

Buitenplaatsconcerten is een muzikaal culinair vineus concept gericht op de ambiance van de Buitenplaats en het seizoen. JR Wijn en Spijs componeert samen met musicus Niels Bijl een prachtige avond, vol met muziek op hoog niveau onder het genot van 3 kleine gerechtjes danwel een grand parade d’amuse met 3 glazen bijpassende wijn. De concerten worden georganiseerd op bijzondere Buitenplaatsen in een huiselijke en informele sfeer, hetgeen ook impliceert dat u in contact bent met de musici.

Ontvangst:  19.00 uur – Adieu 22.30 uur

Arrangementsprijs: €69,50 p.p. inclusief rondleiding

Reserveren: tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het concert via info@jrwijnenspijs.nl Voor muzikale detailinformatie en overige vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Johan Langelaar, tel. 06-50241429.

Adres: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen

 Bezoek www.glk.nl

Buitenplaatsconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.