1

Samba festival Oss




Samba festival Oss

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ook dit jaar organiseert Dale Caña in samenwerking met Centrum Management Oss, op zondag 25 juni a.s. de 4e editie van het Sambafestival Oss. Een middag vol swingende en opzwepende muziek; voel het ritme en dans en swing mee op de vrolijke sambaklanken.
De presentatie van de optredens op de Heuvel is ook dit jaar weer in handen van de enthousiaste Yvonne Verhagen.
Tijdens dit gratis Sambafestival treden naast het Osse Dale Caña voor u op:
• Samba Segura uit Maastricht
• Banda Nobra uit Eindhoven
• XambaH percussion uit Eindhoven
• Outra Vez uit Nijmegen
• Carribean Brassband uit Amsterdam
Het Sambafestival is niet compleet zonder een prachtige Capoeirashow. Ook dit jaar hebben we weer topkwaliteit weten binnen te halen met het spectaculaire optreden van Capoeira dansgroep Instinto. Een complete Braziliaanse Show, voorzien van Braziliaanse danseressen, live muziek, percussie en Capoeira spelers.

Er wordt niet alleen muziek gemaakt, maar ook gedanst. Naast de danseressen van dansgroep Locadinhas en Samba no Pè uit Rotterdam is Dansgroep La Diferencia aanwezig met in haar midden Miss Zomercarnaval Rotterdam. Daarnaast zijn er nog meer verrassende acts en workshops, dus mis het niet!
Last but not least, zal niemand minder dan Glenn Helder, op de Heuvel laten zien, dat hij niet alleen een begenadigd voetballer is, maar ook een spectaculaire percussieshow kan weggeven!
Eén van de hoogtepunten van het Sambafestival is verder toch wel de afsluitende indrukwekkende swingende Grande Finale! De parade van alle bands en danseressen start om 16.15, vanaf de Groene Engel door het centrum van Oss naar het Heuvelplein, waar alle bands nog één keer van zich zullen laten horen!

 Bezoek www.dalecana.nl

Samba festival Oss
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.