1

Herfstfair




Herfstfair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Talloze smaakvol ingerichte stand langs de paden en waterpartijen maar mis ook de expositie van groene tasjes niet.

De Herfstfair bij Kasteel Cannenburch staat in het teken van groendecoraties. Gerenommeerde floral designers geven bloemschikdemonstraties. De demonstraties zijn drie keer per dag en duren circa 60 minuten. Alle bloemschikdemonstraties zijn verschillend, je kunt dus meerdere demonstraties bijwonen en je wordt telkens verrast met nieuwe stukken. Bezoek ook de expositie van 'groene' tassen. De groene decoratieve tasjes zijn gemaakt van bloemen en natuurlijke materialen. Het is een vervolg op de floral dress expositie van voorgaande jaren. De originele en kunstzinnig tasjes krijgen een plekje in het park met het kasteel als schitterend decor. 

Met de herfst voor de boeg biedt de Herfstfair daarnaast een breed scala aan standhouders, met producten die kenmerkend zijn voor het jaargetijde van de mooie kleuren. Exclusieve laarzen, Noorse truien, outdoor kleding, tuinplanten en kruiden, nestkastjes, viltwerk, bloemsierkunst, gerecycled interieurdesign, sieraden en brocante. Iedere dag is er live muziek terwijl de u kunt genieten van de meest uiteenlopende lekkernijen op een van de sfeervolle terrasjes.

Tijdens de Herfstfair staat er ook de unieke Verborgen Trappentour in kasteel Cannenburch op het programma. Onder begeleiding van een gids ontdekken de bezoekers de geheime gangen, trappen en vertrekken van het kasteel. Reserveer vandaag nog via: www.b-event.nl/herfstfair.

Tijd: vrijdag 15 september 11.00 - 17.00 uur, zaterdag 16 en zondag 17 september 10.00 - 17.00 uur.

Entree fair: € 6,50, kinderen tot 12 jaar gratis. Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen krijgen op vertoon van geldige pas
€ 1,00 korting (max. 2 personen per pas).
Combi entree fair en kasteel: € 9,50, kinderen tot 12 jaar gratis.

Het Bouwhuis (met grafheuvelexpositie en rentmeesterwoning) en zolder van het kasteel zijn gesloten.
Donateurs GLK, Museumkaarthouders en Rembrandtkaarthouders op vertoon van pas gratis toegang tot het kasteel.

Locatie: Kasteelpark Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Meer informatie: www.b-event.nl/herfstfair

Reserveren: is alleen noodzakelijk voor het Trappentour arrangement.

 Bezoek www.glk.nl

Herfstfair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.