1

Access Bars® Class voor ouder en kind




Access Bars® Class voor ouder en kind

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Deze Class is voor ouders en kinderen die willen leren hoe je de Access Bars® behandeling zelf kunt geven. Waarom? Om je beter te voelen als je het bijvoorbeeld druk in je hoofd hebt, veel stress hebt, je slecht kunt concentreren, gevoelig bent, of gewoon omdat je heerlijk wilt leren ontspannen of dat anderen wil laten ervaren.
Bars zijn bepaalde punten op je hoofd. Door die punten aan te raken kun je meer rust, ruimte en ontspanning ervaren. Alsof je een ontspannende massage hebt gehad maar dan zoveel meer. Vergelijk het met het opruimen van je harde schijf op je computer. Door het wissen van oude bestanden komen die niet meer automatisch naar boven, werkt je computer weer beter en dat geeft een opgeruimd gevoel.
Wat gaan we doen? Je krijgt natuurlijk informatie over Access Bars® en gaat oefenen op elkaar om het te leren. We lunchen samen, je krijgt een instructievideo te zien, dan oefen je nog een keer en je krijgt aan het eind van de dag een certificaat mee naar huis. Je kunt dan de behandeling ook aan anderen geven.
Meer weten? Kijk of de website www.jouzijn.nl of stuur een mail naar info@jouzijn.nl
Hoe wordt het nog leuker?

 Bezoek www.jouzijn.nl

Access Bars® Class voor ouder en kind
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.