Op 7 en 8 december kunt u zich helemaal onderdompelen in warme kerstsferen. Dan is er in de binnenstad van Goes weer de grootste kerstmarkt van heel Zeeland! De gezellige markt slingert door de mooiste straten en pleinen.

Er zijn tientallen kramen met bijzondere kerstcadeautjes, decoratie en lekkernijen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, is het smullen bij de foodtrucks rondom de Grote Kerk en zijn er twee dagen lang allerlei optredens.

Musical-Vrienden, toneelvereniging Heer Hendrik en het Bavo koor en diverse andere koren verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand over de markt. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte kersttafel waar iedereen aan kan schuiven voor het kerstdiner.

Of het nu gaat vriezen dat het kraakt of niet: schaatsen op natuurijs kan vanaf 7 december tot en met 6 januari op de natuurijsbaan op de Grote Markt. Elke dag gegarandeerde ijspret tussen 9 en 22 uur!
Kinderen kunnen hier glijden, zwieren en zwaaien. De horeca zorgt voor een sfeervolle aankleding rond de Grote Markt waar er voor iedereen wat lekkers te krijgen is. Op en rond de ijsbaan zijn er leuke activiteiten te beleven zoals een feest met de mascotte van de ijsbaan, Bobby. In de avonduren is de baan sfeervol verlicht zijn en is er winterse muziek te horen. Op sommige avonden is het mogelijk om curling te spelen. Voor openingstijden en het programma kijk je op www.zeelandhoudtvanschaatsen.nl

Verschillende koren en muziekverenigingen treden op met Christmas Carols in de winkelstraten.
Het volledige programma kunt u nalezen op https://www.goesisgoes.nl/kerstmarkt