De Naoberdagen




De Naoberdagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 23 en 24 september komt Naober Magazine tot leven bij Openluchtmuseum Erve Kots in het Achterhoekse Lievelde. Kom kijken, proeven en luisteren en ontdek op de verschillende themapleinen de passie van circa honderd ambachtsmensen, streekproducenten en sfeermakers. Geniet van artiesten uit de regio onder het genot van een hapje en drankje.
Met ambachtelijke bereide lekkernijen en live cooking shows presenteren leveranciers uit alle streken hun trots op het 'Heerlijk en Eerlijk' plein. Proeven staat hier centraal.
Bent u liefhebber van de landelijke woonstijl of kunnen industriële meubels u wel bekoren? Ook kunt u op deze dagen 'binnenkieken' en inspiratie opdoen. Niet alleen voor binnen maar ook voor in de tuin. Groenspecialisten geven u graag advies op het gebied van beplanting en het inrichten van een gezellig terras.
Oosterlingen zijn trots op hun rijke historie en cultuur. Dat geldt ook voor de streektaal en de vele gebruiken rondom naoberschap. Op interactieve wijze komt dit naar voren op het 'Cultuur en Natuur' plein. U vindt hier demonstraties en workshops van moderne en oude ambachten zoals houtbewerking, stipwerk en vilten. Leuk en leerzaam tegelijk. Op het 'Hebbedingen'-plein is daarnaast genoeg te vinden om mee naar huis te nemen! Struin langs de kramen met originele woonaccessoires, kleding, bloemen, kunst en handgemaakte sieraden. Ook zijn er verschillende activiteiten voor kinderen! De Naoberdagen is een perfect uitje voor de hele familie.

 Bezoek www.naoberdagen.nl

De Naoberdagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.