1

Buitenplaatsconcert




Buitenplaatsconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een avondvullend muzikaal avontuur met een culinaire noot.

Buitenplaatsconcerten is een muzikaal culinair vineus concept gericht op de ambiance van de Buitenplaats en het seizoen. Wij componeren samen met onze muzikale partner en musicus Niels Bijl een prachtige avond, vol met muziek op hoog niveau onder het genot van drie kleine gerechtjes met drie glazen bijpassende wijn. De concerten worden georganiseerd op bijzondere Buitenplaatsen in een huiselijke en informele sfeer, hetgeen ook impliceert dat u in contact bent met de musici.

Perfect in lijn met de 3 gouden eeuwen van kasteel Cannenburch biedt Buitenplaatsconcert een zeer gevarieerd programma van hoogtepunten uit de barokmuziek in combinatie met schitterende liederen van Dowland en Purcell.

Tijd: Ontvangst om 19.00 uur en adieu om 22.30 uur.

Deelname: € 69,50 per persoon, inclusief drie gerechtjes met bijpassende wijnen. Deze avond gaat door bij aanmelding van 50 personen of meer.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: www.jrwijnenenspijs.nl

Reserveren: Via info@jrwijnenspijs.nl graag uiterlijk voor 1 december aanstaande. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Johan Langelaar telefoonnummer 06-50241429.

 Bezoek www.glk.nl

Buitenplaatsconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.