Unicef week in het Atrium Den Haag




Unicef week in het Atrium Den Haag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De wereldwijde vluchtelingencrisis is vooral een crisis voor kinderen. Maar liefst 28 miljoen kinderen zijn van huis en haard verdreven door oorlog en geweld. Veel van deze kinderen lopen gevaar. Ze worden uitgebuit, in detentie gezet, gediscrimineerd. Dit moet een halt toegeroepen worden.
Met het project Write 2 Unite wil UNICEF een interculturele dialoog stimuleren tussen jongeren die in teams bloggen over hun ervaringen. Op deze manier krijgen jonge mensen met verschillende achtergronden een stem, waaronder een jongere uit Den Haag die deelneemt aan dit project. De tentoonstelling Write 2 Unite brengt dit project mooi in beeld met sprekende foto’s en quotes uit de blogs van deze jongeren.
De Gemeente Den Haag en Unicef Nederland hebben tot 2020 een bijzonder partnership. Samen zetten wij ons in voor een betere toekomst voor kinderen wereldwijd. Tijdens de speciale Den Haag voor UNICEF-week met daarin de Dag van de rechten van het Kind, is de tentoonstelling van 20 tot en met 24 november te bezichtigen in het Atrium Den Haag.
Meer informatie is te vinden op www.unicef.nl.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Unicef week in het Atrium Den Haag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.