De kades van het Grootzand en het gezelligste straatje van Sneek vormen op zondag 9 december van 12.00 uur t/m 17.00 uur het decor voor deze gezellige kerstmarkt in Dickenssfeer.

Bij de sfeervolle kerstkramen kunt u allerlei traditionele spulletjes zoals kerstdecoraties, handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden verkrijgen. Terwijl u over de kerstmarkt slentert, wordt u omringd door de heerlijkste geuren, sfeervolle kerstverlichting en gezellige kerstmuziek.

Het leukste winkelstraatje van Sneek, de Scharnestraat, wordt op deze zondag 9 december, ook weer omgetoverd tot een waar Charles Dickens straatje. In dit vrolijke straatje zijn de deelnemende ondernemers weer in ouderwets Dickensiaanse kleding op straat aanwezig om te laten zien wat er zoal bij hun bedrijf te beleven valt. Een nieuwe make-up met bijbehorende foto, trimdemonstratie’s met honden, vogeltaarten, sieraden, kerstkransen en sfeervolle decoratie of gezellige knutselideeën. Dit alles vergezeld gaan door een lekker glas warme glühwein of chocomelk, Brusselse wafels, heerlijke snert, echte slagersworst of een muffin. Van 12.00 tot 17.00 uur is iedereen die even terug wil in vroeger tijden, van harte welkom in dit unieke straatje.

Lekker slenteren langs allerlei kerstkramen met kerstdecoraties, handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kerstoutfits, kleding, speelgoed en genieten van culinaire winterse heerlijkheden en warme gezelligheid en sfeervolle verlichting! De Kerstman en de Kerstengeltjes, de live kerstmuziek en alle Charles Dickensfiguren in de stad brengen u zeker het kerstgevoel!