1

Kerstfair Annerveenschekanaal




Kerstfair Annerveenschekanaal

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit jaar wordt in Annerveenschekanaal weer een sfeervolle Kerstmarkt gehouden.
Op zondag 17 december a.s. staan de deuren van de Waterstaatskerk wijd open om de bezoekers te verwelkomen. Er is een gevarieerd aanbod aan Kerstartikelen, streekproducten, kunst en hobbyproducten, gepresenteerd door enthousiaste standhouders uit de wijde omgeving. Vrijwilligers bakken ter plekke – en ook al dagen vooraf - de inmiddels beroemde spekkedicken en knieperties, er is glühwein en andere warme producten worden ter plekke bereid.

De fair begint om 11.00 uur en de entree is geheel gratis. De kerk is verwarmd. Het adres van de kerk is Greveling 117 in Annerveenschekanaal.
Ook het in de consistorie gevestigde restaurant van de Heerencompagnie is op deze dag geopend.

De kerk in Annerveenschekanaal is een z.g. Waterstaatskerk, gebouwd in 1835. Het is een Rijksmonument. Sinds 2013 is het in particuliere handen en is er een restaurant gevestigd, de Heerencompagnie. In de kerk worden regelmatig culturele activiteiten georganiseerd, zoals optredens, expositie en toneelvoorstellingen.

Meer informatie over de kerk en de Kerstfair kunt u vinden op de site van de stichting Vrienden van de kerk: www.kerk-avk.nl en op www.heerencompagnie.nl

 Bezoek www.heerencompagnie.nl

Kerstfair Annerveenschekanaal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.