Dialoogtafel in zorg en techniek in het Atrium Den




Dialoogtafel in zorg en techniek in het Atrium Den

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dankzij de goede samenwerking met de gemeente Den Haag, Museon, New Amsterdam, docenten en studenten van De Haagse Hogeschool heeft het lectoraat Mantelzorg een dialoogtafel gerealiseerd waar studenten, docenten, professionals en beleidsmakers hun gedachten over ‘zorg en technologie’ kunnen vormen en delen. Deze tafel is van 6 t/m 15 februari 2018 in het Atrium Den Haag te zien.

De dialoogtafel bestaat uit drie delen: FEEL, THINK en SHARE. Ieder onderdeel is zorgvuldig ontwikkeld op basis van respectievelijk: ervaringen in zorg, onderzoek naar visies op zorg en technologie en documentatie van zorgvragers en mantelzorgers die technologie gebruiken in hun leefsituatie.

De dialoogtafel is deel 2 van het project ‘Mantelzorgkamers’ en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag in samenwerking met Museon, CoCreatives, Oil, Opmaat, Juhelz, Letter Center Amsterdam, New Amsterdam Film, Victor Sonna, Vughterstede , Jupiterimages, GettyImages, AFP, Oosterlengte en met medewerking van studenten van de opleidingen Human Technology, Communicatie & Media Design, Verpleegkunde en Voeding en Diëtiek.


De Dialoogtafel reist langs verschillende organisaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de Dialoogtafel ook bij uw organisatie geplaatst te krijgen? Neem dan contact op met I.vanReijsen@hhs.nl of 06 89 9900 495

Meer informatie is te vinden op https://www.dehaagsehogeschool.nl/onderzoek/lectoraten/details/mantelzorg.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Dialoogtafel in zorg en techniek in het Atrium Den
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.