1

Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve




Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga in het paasweekend, van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april, op avontuur in de Orchideeën Hoeve en beleef het vrolijkste paasuitje voor het hele gezin. Dwaal door het geheel overdekte park vol bijzondere bloemen, planten en dieren en laat je betoveren door de natuur die zich van haar beste kant laat zien. Voer de clowneske papegaaitjes, bibber bij de première van de gloednieuwe Jungleshow en bezoek uiteraard het spiksplinternieuwe Makirijk dat op Goede Vrijdag wordt geopend!

Geheel overdekt paasuitje
Tijdens het paasweekend ontmoet je al rennend, wandelend of rijdend vanzelf de pareltjes in het tropische park. Voer samen met jouw familie de grappige eendjes, fladder mee met duizenden vlinders en ontdek de talenten van de jungle met Freek Ducks speurtocht of bij de première van de gloednieuwe Jungleshow. Wie alles uit zijn paasdag wil halen kan een tafeltje reserveren bij het uitgebreide Paasontbijt in het sfeervolle serre-restaurant (reserveren noodzakelijk).

Nieuw! Makirijk
De Orchideeën Hoeve opent op vrijdag 30 maart om 10:00 uur haar deuren naar een gloednieuwe buitenbeleving: het Makirijk. In deze unieke natuurbeleving word je door een idyllische buitenwereld geleid die wordt bewoond door allerlei nieuwe diersoorten. Onder andere ringstaartmaki’s, flamingo’s, eenden en alpaca’s hebben een nieuw thuis gekregen in het Makirijk en zullen in het paasweekend voor het eerst te bewonderen zijn.

Het hele paasweekend is de Orchideeën Hoeve geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Beleef een vrolijk Pasen in de Orchideeën Hoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.