1

Familiefestival Kermis de Klop




Familiefestival Kermis de Klop

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom tijdens Pinksteren naar Familiefestival Kermis de Klop op Fort aan de Klop in Utrecht! Dit jaar toveren we Fort aan de Klop tijdens Pinksteren opnieuw om tot een kleurrijk festivalterrein met de sfeer van een oude dorpskermis. Een happening voor jong en oud Kermis de Klop is een feest voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar als volwassene zal je het ook erg naar je zin hebben in de ontspannen, Parade-achtige ambiance. Geniet van festivalfood uit de rollende keukens, live muziek en een gezellig drankje aan de buitenbar.

Overdag volop te doen voor kinderen. Creatieve workshops in de historische fortloods,een spannend timmerdorp, Circus Snor met een karavaan vol spelletjes, theater en een ouderwetse zweefmolen. Kinderen zullen zich op Kermis de Klop geen seconde vervelen, ook aan de allerkleinsten is gedacht.

Make-A-Wish Kermis de Klop wordt georganiseerd in samenwerking met Make-A-Wish Nederland. Een groot deel van de kinderactiviteiten wordt door hen georganiseerd. De opbrengst daarvan is voor het goede doel.

 Bezoek www.kermisdeklop.nl

Familiefestival Kermis de Klop
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.