Nieuwsgierig naar Marker Wadden? Het is gebied is nog niet toegankelijk en kan alleen bezocht worden onder begeleiding van Natuurmonumenten. Vóór de opening in september bieden wij de kans om alvast te komen kijken bij dit indrukwekkende nieuwe natuurgebied in wording. In de maanden mei, juni en augustus organiseren enkele charters samen met Natuurmonumenten exclusieve vaarexcursies naar Marker Wadden. Vanuit verschillende havens kun je meevaren met prachtige zeilschepen, op avontuur naar het nieuwe vogelparadijs. Met de boswachter van Natuurmonumenten neem je een kijkje op het nieuwste stukje Nederland.

Sanne Sophia
Nog voordat de Marker Wadden officieel geopend worden, bieden wij u deze unieke vaartocht met onze driemastklipper SANNE SOPHIA aan!

Programma
10:15 uur: Inschepen te Muiden. Ontvangst aan boord met koffie of thee met iets lekkers
10:30 uur: Afvaart: het schip vaart uit richting Marker Wadden
13:00 uur: Lunch
14:00/14:30 uur: Aankomst Maker Wadden (exact tijdstip afhankelijk van wind en weer), waar u van boord gaat voor een rondleiding door gidsen van Natuurmonumenten
15:00/15:30 uur: Aansluitend aan uw verkenning op de Marker Wadden komt u weer terug aan boord van ons schip en zetten we weer koers terug naar Muiden. In de loop van de middag gaan wij nog rond met borrelhapjes.
18:00 uur: Voordat we weer in de vertrekhaven aankomen, serveren we nog een lekker dinerbuffet
19:00/19:30 uur: Uitgewaaid komen we na een dag vol bijzondere ervaringen weer terug in Muiden.