1

De TOPgroep van PodiumsCool speelt voor u: Sacha




De TOPgroep van PodiumsCool speelt voor u: Sacha

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De TOPgroep van PodiumsCool speelt voor u Sacha!

Sacha, het muzikale meisje uit een doorsnee dorp wordt overspoeld met prikkels zoals berichten, telefoontjes, post, afspraken, doorpassen van kleding, koffiedrinken, lunchafspraken, auditie doen, huiswerk maken, toetsen maken, series kijken, borrelen, shoppen, opmaken, studiebeurzen, zangles, dansles, paardrijden, voetballen, hockey, koken, bijbaantjes. Allemaal uiterlijke schijn en vluchten van de realiteit.

Dit leven, gaat dag in dag uit zo door en Sacha levert steeds meer energie in. Het dagelijks leven is te ingewikkeld. Er zijn zoveel keuzes die gemaakt moeten worden. Sacha moet aan zoveel zaken voldoen dat ze totaal uit balans is. Daarnaast staat Sacha heel ver verwijderd van haar gevoel. Alles gaat op de automatische piloot en haar vechtmodus staan non-stop aan. Doorgaan, dat is de enige manier om te overleven.
Keuzes maken of alles blijven doen… Sacha raakt de controle kwijt en dingen lopen door elkaar. Sacha besluit in een opwelling om te gaan lopen. Gewoon te lopen tot haar hoofd tot rust gekomen is maar de chaos in haar hoofd blijft aanwezig en wordt steeds erger. Sacha verliest de controle en heeft niet door dat ze midden op de weg loopt. Auto’s toeteren om haar heen maar Sacha heeft niets door. Dan komt er een vrachtwagen van achter opgedoken die haar niet kan ontwijken. Sacha wordt met een klap geraakt en raakt in coma. In deze coma ontwaakt Sacha en begint de zoektocht naar balans…

Een prachtige voorstelling over een tiener die kampt met een depressie die niemand opmerkt. Een voorstelling die ogen opent en inzicht geeft in deze problematiek die steeds vaker zichtbaar wordt maar vaak onbesproken blijft. Gespeelt door onze fantastische jongeren uit de TOPgroep van PodiumsCool. Onder begeleiding van Iddo Kuijpers wordt er ter ondersteuning aan het verhaal prachtig en ontroerend gezongen. Kortom een parel van een voorstelling!

DATUM & TIJD
Locatie: Schouwburg Theothorne
Adres: Callunaplein 77, Dieren
Aanvang: 19.30 uur

Bent u benieuwd naar ons? Kijk dan op: www.podiumscool.nl

 Bezoek www.jeugdtheaterpodiumscool.nl

De TOPgroep van PodiumsCool speelt voor u: Sacha
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.