1

Een Zomer lang, Brocante aan de IJssel




Een Zomer lang, Brocante aan de IJssel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vintagekleding op zomerbrocante
Op de eerste brocante van een zomer lang, brocante aan de IJssel, zaterdag 23 juni in de Walstraat van Deventer, ligt het accent op vintage kleding. Natuurlijk is ook een breed scala aan antiek, brocante en andere toffe vintage zaken te vinden bij de ruim 17 stands.
Van 23 juni t/m 25 augustus zijn er vier brocantes op zaterdag in de Walstraat en een grotere zomerbrocante zondag 29 juli op de Brink. Kom heerlijk struinend langs een lint van kijk- en snuffelplezier je schat te vinden. In Franse sfeer bieden de brocanteurs een gevarieerd aanbod.
Van gave jaren 30 lampen, retro tuin- en keukenantiek, tafellinnen, serviezen, zilver, bestek, glaswerk, meubilair en nostalgisch speelgoed tot unieke sieraden. Van lief, stoer en oud tot vintage, chic en stout !
Verliefd slenterend langs straten en pleinen spontaan zien wat je al zoo lang zoekt.....je vindt het in Deventer. De Deventer brocanteurs heten u van harte welkom in een stad die geurt naar zomers van weleer. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.
Data markten : 23 juni, 14 en zondag 29 juli, 11 en 25 augustus
Nadere info: www.facebook.com/brocanteaandeijssel

 Bezoek www.brocanteaandeijssel.nl

Een Zomer lang, Brocante aan de IJssel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.