1

Kerstmarkt in de dierentuin Nordhorn




Kerstmarkt in de dierentuin Nordhorn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de feestelijk verlichte houten hutten op de kerstmarkt van de dierentuin presenteren verschillende regionale verkopers hun handgemaakte producten. Het culinaire aanbod van de gastronomie van de dierentuin strekt zich uit over de hele kerstmarkt en bestaat voornamelijk uit regionale producten. En als je wilt genieten van je glühwein in een gezellige strandstoel terwijl je luistert naar kerstmuziek, dan is de kerstmarkt in de familiezoo precies wat je zoekt.

Vanwege de grote drukte worden alle inwoners van Nordhorn verzocht om indien mogelijk niet met de auto of het liefst op de fiets naar de kerstmarkt te komen!

Op zondag komt de kerstman naar de dierentuin.

Entree
Toegang tot de kerstmarkt is €7,00 voor iedereen vanaf 4 jaar. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang tot de markt. Mensen met een handicap betalen slechts €2,00. Als je je hond mee wilt nemen, betaal je de soortbeschermings-euro voor het dier. Jaarkaarthouders en leden van de Vriendenvereniging hebben gratis toegang.
De kerstmarktprijzen gelden vanaf 15:00 uur. Voor die tijd gelden de reguliere entreeprijzen voor de dierentuin en is de kerstmarktentree inbegrepen.

 Bezoek www.dierentuin-nordhorn.nl

Kerstmarkt in de dierentuin Nordhorn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.