Tentoonstelling Startup in Residence The Hague




Tentoonstelling Startup in Residence The Hague

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De eerste week van december zal in het teken staan van samenwerken met startups als gemeente.
Als ‘internationale stad van Vrede en Recht’ gelooft Den Haag in de kracht van ‘doing good and doing busi¬ness’. Het startup programma Impact Economy moe¬digt daarom startups aan om op zoek te gaan naar in¬novatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen en uiteraard om deze succesvol op de markt te bren¬gen. ‘Startup in Residence The Hague’ is een onderdeel van het startup programma, waarbij de gemeente Den Haag jonge, beginnende ondernemers uitdaagt om sa¬men oplossingen te bedenken voor enkele uitdagingen van de stad.
De afgelopen maanden hebben 5 startups met Haagse stadsambtenaren samengewerkt aan innovatieve oplossingen. Zij werkten bijvoorbeeld aan het gebruik van technologie om mensen met een af¬stand tot de arbeidsmarkt te helpen om sneller aan het werk te kunnen, het hergebruiken van elektronisch afval, het aangaan van voedselverspilling binnen het stadhuis, het verbeteren van het kiesproces voor Ne¬derlanders in het buitenland, en het slim aansturen van warmtepompen dat bijdraagt aan de energietransitie. De startups kregen een intensieve training en werden uitgebreid begeleid.
Bent u geïnteresseerd in deze oplossingen en wilt u een indruk krijgen van de creativiteit en innovatie die startups Den Haag brengen? Kom dan naar deze tentoonstelling in het atrium van het stadhuis van 3-7 december! Of bezoek de Demo Day op 4 december om 15:00 in de Haagse Lobby.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Tentoonstelling Startup in Residence The Hague
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.