1

Stiltewandeling Horsterwold




Stiltewandeling Horsterwold

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wandel in stilte mee met de gids van Staatsbosbeheer en laat de natuur op je inwerken. In januari aangevuld met een moment stilstaan bi

Zet je dagelijkse beslommeringen op een laag pitje en wandel met alle aandacht mee met de gids door het Horsterwold. Een wandeling in stilte, zodat je de natuur op je in kunt laten werken: van vogelzang en lichtval op het jonge blad in de lente, de geuren van bloemen in de zomer en de wind door de bomen in de herfst. Zet je zintuigen op scherp en vergeet even de dagelijkse drukte. Een wandeling voor wie de natuur bewust wil beleven... Ook voor als je wat minder energiek bent. Na afloop staat een kop koffie voor je klaar.

Groene Voornemens Wandeling

Begin je jaar goed en wandel mee met de Groene Voornemens Wandeling in het Horsterwold. Naast de stilte is er een moment aandacht voor je goede voornemens van 2019. Daarnaast krijg je een ansichtkaart en een pen om je gedachtes voor jezelf op te schrijven en mee naar huis te nemen.

Deze wandeling is onderdeel van de 12 Buitengewone Belevenissen wandelingen bij Staatsbosbeheer: iedere maand bieden we je een natuurbelevenis, een extra reden om naar buiten te gaan!

  • Startlocatie: parkeerplaats bij de Tuurtoren
  • Trek stevige schoenen aan en kleed je op het weer
  • Prijs: inclusief kop koffie of thee na afloop
  • Niet geschikt voor mindervaliden, de route gaat van de verharde paden
  • Honden niet toegestaan
  • Ook te boeken als groepsuitje

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl