Ervaar de schoonheid van een kasteellandgoed.

Deze circa 2 uur durende wandeling is speciaal op de agenda gezet voor mensen die wat minder ver kunnen/willen lopen. Maar dat maakt deze tocht zeker niet minder mooi! De boswachter neemt je namelijk mee door het park achter kasteel Rosendael. Naast aandacht voor de tuinen en de mooie bomen is er onderweg specifieke aandacht voor het beheer van het park en de landschappelijke aspecten, zoals de stuwwal, ornamenten en de beek op het landgoed. Reserveren is niet nodig.

In verband met de warmte kan de excursie worden ingekort, aangepast of afgelast. Neem voldoende water en een petje mee voor iedere deelnemer. Als de excursie wordt afgelast, neemt de boswachter contact op met de deelnemers en wordt reeds betaald geld terug gestort.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: niet geschikt voor mensen met een rollator of scootmobiel. Voor kasteelbezoek, zie https://rosendael.glk.nl/.
Startlocatie: ingang/receptie kasteel Rosendael. Parkeren op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang, Beekhuizenseweg Rozendaal.
Informatie: Jaap Uijthof, tel. 06–44043707of Pedro van Gogh, tel. 06-54654049.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Seniorenwandeling,

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.