Struinen door Rijswaard

Een avondwandeling door de uiterwaard is bijzondere ervaring.

De boswachter neemt u mee door het Parkbos van het landgoed Waardenburg Neerijnen naar de bandijk van de Waal. Op die dijk genieten we van een groot aantal bijzondere bloemen. Het uitzicht op de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal is adembenemend. We volgen de dijk en dalen daarna de uiterwaarden in. De natuurlijke omstandigheden en het beheer van deze gebieden zorgt voor een gevarieerd landschap. Het hoge gras en de struiken zijn een eldorado voor vogels. Ook de reeën hebben hier een prima leefgebied. Grote kans dat ze aan het eind van de avond tevoorschijn komen. Reserveren noodzakelijk.

In verband met de warmte kan de excursie worden ingekort, aangepast of afgelast. Neem voldoende water en een petje mee voor iedere deelnemer. Als de excursie wordt afgelast, neemt de boswachter contact op met de deelnemers en wordt reeds betaald geld terug gestort.

Tijd: start om 19.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: 7,50 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: trek stevige wandelschoenen aan en neem een verrekijker mee.
Startlocatie: parkeerterrein Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen.
Informatie: Fieke Vos, tel. 06-42800802 of Bert Vos, tel. 06-19717255.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur. 

Reserveer hier uw kaartje

Struinen door Rijswaard

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.