Als u op woensdag 1 mei 2019 het restaurant Sailors Inn bezoekt voor een diner, kunt u genieten van de tentoonstellingen JOYFUL WAVES, beelden en tekeningen van Honoré Didden en CAPTURED BY NATURE, EcoPrint zijden sjaals, gemaakt door Carla van Belle.

Van 16 tot 21 uur is het kunstenaarskoppel aanwezig voor een meet & greet.

Over kunstenaars

Carla van Belle
Carla van Belle volgde haar eerste masterclasses EcoPrint en natuurlijk verven bij Pia Best-Reininghaus (Duitsland), Vilte Kazlauskaite (Litouwen), Irit Dulman (ISR), Pam de Groot (Australië) en Leentje van Hengel (Nederland).
Ze is doorgegaan als autodidact, heeft nieuwe technieken onderzocht en geleidelijk haar eigen unieke, kleurrijke en verfijnde stijl ontwikkeld.

Carla van Belle maakt haar unieke zijden sjaals met liefde en vakmanschap. Haar 100% zijden sjaals zijn zorgvuldig botanisch geverfd en bedrukt met bladeren uit de natuur met het oog op een gezonde toekomst, een schoon milieu en een laag energieverbruik. Op deze manier levert zij haar bijdrage aan een mooie, duurzame wereld.

Honoré Didden
Zijn tekeningen zijn vreugdevolle, pijnlijk bewegende golven aan de kust van een doorleefd leven.

Via intuïtie durft Honoré Didden eclectisch te zoeken naar diep mededogen en nieuwe waarheid.
Hij herkent de kwetsuur van de gemankeerde mens en plaatst deze uit de anonimiteit op zijn papieren vellen op de begane grond van zijn hart en atelier. De uitkomst is helende kunst die ruim baan krijgt in grote met potlood en houtskool getekende naakten. Figuratief en herkenbaar maar in een vreemde context geplaatst.

Joyful waves - Captured by nature

Fotograaf:

Joyful waves - Captured by nature

Fotograaf:

Joyful waves - Captured by nature

Fotograaf:

Joyful waves - Captured by nature

Fotograaf: