1

Opbouwdagen Bloemencorso Bollenstreek




Opbouwdagen Bloemencorso Bollenstreek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Altijd al eens willen zien hoe een corsowagen wordt gemaakt? Kom dan kijken bij onze ‘opbouwdagen’. De wagens worden in grote hallen in drie dagen tijd door honderden vrijwilligers voorzien van geurende en kleurige voorjaarsbloemen zoals hyacinten, narcissen en tulpen en vele andere bolbloemen. De bloemen worden op een speciale manier vastgemaakt aan het ontwerp van de wagen; dat noemen wij ‘steken’. Als u geluk hebt, mag u het misschien zelf wel een keer proberen. Hoe leuk is het als u dan tijdens het corsoweekend ‘uw’ eigen werk voorbij ziet komen.

Openingstijden voor publiek
De opbouwdagen zijn in 2019 op woensdag 10, donderdag 11 of vrijdag 12 april 2019 bij DeLeeuw Flowerbulbs in Sassenheim. Dit bloembollenbedrijf is al jaren gastheer van de opbouwdagen. U kunt alleen niet zomaar binnenlopen. U kunt aan de kassa een toegangsbewijs kopen en als u allemaal leuke feiten wil leren, kunt u zelfs een rondleiding boeken.

Reserveren
Omdat het natuurlijk draait om het versieren van de praalwagens moet er voldoende werkruimte beschikbaar zijn voor de vrijwilligers. Niet iedereen kan dus zomaar binnen lopen en ook kan niet iedereen tegelijk naar binnen. Als u met een groep komt of een rondleiding wilt, dan moet u dat vooraf aanmelden via: booking@bloemencorso.info
Geef een voorkeurstijdstip door, de gewenste taal (NL, FR, ENG, DU) en uit hoeveel personen de groep bestaat en wij laten weten of dat past in de planning. Rondleidingen starten op het hele uur en starten bij een deelname van 20 personen.

 Bezoek www.bloemencorso-bollenstreek.nl

Opbouwdagen Bloemencorso Bollenstreek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.