Na het grandioze succes van de voorgaande twee edities vindt op woensdag 21 augustus de derde editie van het jaarlijks terugkerende Forever Young Festival plaats op de Esplanade in Almere.

Het festival, speciaal georganiseerd voor senioren, is een dag vol met muziek, theater, workshops, spel en beleving.
Het Festival heeft een zeer divers programma met bekende artiesten zoals Willeke Alberti, Ernst Daniël Smid en La Familia.
Van zang tot dans en van cabaret tot theater, alles komt aan bod!
Forever Young Festival wordt opnieuw een geweldige belevenis voor alle bezoekers.

Het festivalterrein heeft ruim 8 venues waar de verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden. De enorme diversiteit aan prachtige unieke spiegeltenten,
kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, een talentenpodium, sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis leveren hier een bijdrage aan.
Bijna alles is overdekt en het ruime festivalterrein biedt voorzieningen voor mensen met een beperking, zodat iedereen veilig en comfortabel met een rolstoel, rollator of een scootmobiel het festival kan bezoeken.
Het belooft weer een geweldig feest te worden.

Alle activiteiten zijn erop gericht om 10.000 senioren de dag van hun leven te geven. Een dag zonder zorg én zonder zorgen. Een dag waarop men de hele dag wordt herinnerd waarom het leven leuk is
en dat er ondanks beperkingen toch een heleboel mogelijk is. En vooral ook dat men nooit alleen is, want we hebben elkaar.

Meer informatie over het festival en de toegangskaarten is terug te vinden op www.foreveryoungfestival.nl