1

Instawalk in Nationaal Park De Alde Feanen




Instawalk in Nationaal Park De Alde Feanen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben jij een gepassioneerd (hobby)fotograaf en ben je dol op de natuur? Doe dan mee met de allereerste Instawalk in Nationaal Park De Alde Feanen op zondag 16 juni aanstaande!

Wat gaan we doen?
Met een grote groep Instagrammers gaan we de natuur in om zoveel mogelijk mooie foto’s te maken van het unieke natuurgebied Nationaal Park De Alde Feanen. We gaan te voet, maar ook over het water, want dat is de beste manier om kennis te maken met dit fantastische Nationaal Park. Je zou het dus ook een Instavaart kunnen noemen!

Voorafgaand aan de Instawalk krijg je tips van professionele natuurfotograaf Hillebrand Breuker uit Warten. Hij heeft meer dan 10.000 volgers op Instagram!

Doel van de Instawalk is om gezamenlijk heel veel mooie foto’s van Nationaal Park De Alde Feanen te verspreiden op Instagram, zodat we heel veel mensen kunnen laten zien hoe mooi het hier is. Dit doen we met de hashtag #instameet_aldefeanen. Het doel is om honderdduizenden mensen via deze hashtag mee te laten genieten van de prachtige natuur van De Alde Feanen!

 Bezoek www.np-aldefeanen.nl

Instawalk in Nationaal Park De Alde Feanen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.