Na een zeer geslaagde foodtruck editie in mei 2019 komt de organisatie in het weekend van 30 augustus terug met hét speciaalbier festival van Roosendaal: Appeltje Eitje Bierfestival. De Nieuwe Markt wordt omgetoverd tot speciaalbier walhalla met 60+ speciaalbieren waar tevens lekker gegeten kan worden. Ook is er het gehele weekend fijne DJ muziek en voor de kinderen is er een kinderhoek met springkussens en een schmincker.

Ontdekken en proeven staat centraal bij dit bierfestival. Van lichte biertjes tot zwaardere IPA’s, er is voor ieder wat wils. Dit is een must voor de bierliefhebber en de gezelligheidsmens! En dat midden in het centrum van Roosendaal. Ook de wijn- en cocktaildrinkers worden op hun werken bediend met lekkere speciale wijnen en een cocktailbar. Bijpassende en heerlijke kleine gerechten van 8 verschillende foodtrucks maken het plaatje compleet en leggen een goede basis om speciaalbiertjes te proeven.

Appeltje Eitje opent op vrijdag haar deuren om de vrijdagmiddagborrel in te luiden. Zaterdag en zondag kan Roosendaal verder genieten van dit bourgondische weekend. En het beste nieuws? De toegang is gratis!