Zomer bij GeoFort

Zoek de verkoeling op bij GeoFort. Op het spannende forteiland is er deze zomer binnen en buiten van alles te beleven. Met coole bunkers, een waterspeelplaats en volop Minecraft. Doe leuke (water)proefjes in het GeoLab, vind je weg door het Minecraftdoolhof en leef je uit in de Vleermuisspeurtuin.

Op het forteiland is het super cool! In de coole bunkers is het heerlijk vertoeven. Of laat je verkoelen bij de waterspeelplaats. En terwijl je als ouder geniet van een koud biertje op het terras van het 3D café – met uitzicht op een prachtige groene omgeving – kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de Vleermuisspeurtuin.

Ontdek en beleef Geo in de GeoExperience. Raak gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang. Hoe goed is jouw navigatievermogen? Neem een kijkje in de oude remise en neem een kijkje in de nieuwe Vleermuizen Experience. Met de Powers of Ten zoom je van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal.
Ook zijn er deze zomer weer leuke extra activiteiten te doen op het fort. Zo kun je elke dag de Minecraftspeurtocht volgen, hebben we weer spannende proefjes in het GeoLab en kun je zelfs je eigen vulkaan printen!

Zomer bij GeoFort

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.