Paw Patrol Live! De Grote Race

Een heldhaftig, muzikaal avontuur met jouw favoriete PAW Patrol Pups
Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! - De Grote Race komt deze zomer naar Theater Heerlen. Geen klus te groot, geen pup te klein! Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.

Het verhaal
In PAW Patrol Live! De Grote Race is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rublle, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Met meet & greet achteraf
Geen klus te groot, geen pup te klein. Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie. Én de PAW Patrol Pups is niets te dol! Na de show komen een aantal pups naar onze foyer om met jullie op de foto te gaan.

Paw Patrol Live! De Grote Race

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.