1

Vertelconcert




Vertelconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Muziek op de Veluwe. Het verhaal van Cannenburch en zijn bewoners wordt muzikaal omlijst door het cello duo Two of a Kind.

Na het succes van de demonstatie van Johan Brouwer over de klavecimbel afgelopen jaar, komt op 6 oktober een vervolg in de vorm van een vertelconcert. Dit vertelconcert gaat over de violoncello: een strijkinstrument met 4 snaren die in de baroktijd veel samenspeelde met de klavecimbel. Hiermee volgen we de geschiedenis van de familie D'Isendoorn à Blois, maar ook de ontwikkeling van de celloliteratuur. Two of a Kind bestaat uit de cellisten Sebastiaan van den Bergh en Hanne Steffers. Beiden zijn in oktober 2016 afgestudeerd en mogen zich Master of Music noemen.

Aanvang concerten: 11.00 en 17.00 uur. Duur: 45 minuten. De kasteeldeuren openen om 10.45 uur, Restaurant 't Koetshuis is vanaf 10.00 uur geopend.  Tussen 12.00 en 17.00 uur is het mogelijk om het kasteel te bezoeken.

Entree concert en kasteelbezoek: € 12,50 per persoon. Donateurs en Museumkaarthouders betalen op vertoon/scan van geldige jaarkaart € 3,00 per persoon. Er is plaats voor 65 personen.

Locatie: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m donderdag via: 0578-571292. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: is alleen mogelijk via onderstaande link:

Tickets Vertelconcert 11.00 uur

Tickets vertelconcert 17.00 uur

 Bezoek www.glk.nl

Vertelconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.