Vrijwilligersmarkt

Vrijwilligersmarkt

Benieuwd of vrijwilligerswerk bij kasteel Ammersoyen iets voor je is? Kom dan een kijkje nemen bij de vrijwilligersmarkt!

Benieuwd of vrijwilligerswerk bij kasteel Ammersoyen iets voor je is? Kom dan een kijkje nemen bij de vrijwilligersmarkt en kom meer te weten over het kasteel en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Kasteel Ammersoyen is één van de zeven opengestelde kastelen van stichting Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK). Het kasteel is van april t/m oktober zes dagen per week te bezoeken en van november t/m maart op zondagen en voor groepen op afspraak. Het hele jaar door zijn er evenementen voor jong en oud te beleven.

Vrijwilligersteam

Ten behoeve van de openstelling van het kasteel is behoefte aan uitbreiding van het bestaande vrijwilligersteam. Gezocht worden onder meer vrijwilligers voor de kaart- en winkelverkoop, rondleidingen, educatie, begeleiding van huwelijken, evenementen, housekeeping van de collectie en klein tuinonderhoud.

Programma

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 15.00 en 17.00 uur. Je krijgt meer informatie over het vrijwilligerswerk, je kunt je vragen stellen aan de vrijwilligerscoördinator en krijgt een korte tour door het kasteel waarbij het vrijwilligerswerk verder wordt toegelicht.

Opleiding

Nieuwe kasteelvrijwilligers krijgen een opleiding en begeleiding en kunnen nog in het seizoen starten. De nieuwe opleidingen gaan medio september van start. 

Alle vrijwilligersvacatures van kasteel Ammersoyen op een rij

Datum: zondag 30 augustus

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur

Entree: vooraf aanmelden is niet nodig. Entree: gratis

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: vrijwilligersammersoyen@glk.nl of 073- 5 94 95 82

Vrijwilligersmarkt

Foto geüpload door gebruiker Stichting Geldersch Landschap en Kastelen.