Lichtjesrondleidingen

Lichtjesrondleidingen

Avondopenstelling speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Met je zelf versierde lampion ga je mee met de tour door het halfdonkere kasteel!

Avondopenstelling speciaal voor kinderen. Met je zelf versierde lampion ga je mee op een tour door het halfdonkere kasteel.

Als het buiten donker is geworden en het kasteel normaal al lang gesloten is, doen wij deze avond speciaal voor kinderen de kasteelpoorten open voor de Lichtjesrondleiding! Beleef samen met je (groot)ouders hoe het is om door een donker kasteel te wandelen bij het licht van lampionnen en kaarsen. 

Eerst ga je in de kasteelkelder een lampion mooi versieren. Daarna ga je mee met de gids voor de Lichtjesrondleiding door het kasteel. De tour gaat door allerlei kamers en je beklimt de muurtrappen. Natuurlijk neem je onderweg je versierde lampion mee! Om de lampionnen mooi te zien schijnen maken we het kasteel een beetje donker, maar niet helemaal zodat het voor niemand té spannend is.

Na afloop kunnen jullie in het Koetshuis op de voorburcht terecht voor bijvoorbeeld warme chocolademelk en wat lekkers.

Datum: vrijdag 28 februari

Tijd: 18.30 uur, 19.00 uur of 19.30 uur

Tijdsduur: 1,5 uur

Entree: kinderen 4 t/m 18 jaar: €11,00 incl. lampion, lampje en batterijen, volwassenen: €14,50. Museumkaarthouders en donateurs GLK geen korting

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaande links.

  • Lichtjesrondleiding met lampion: entree 18.30 uur
  • Lichtjesrondleiding met lampion: entree 19.00 uur
  • Lichtjesrondleiding met lampion: entree 19.30 uur

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden 

Informatie: ammersoyen@glk.nl of 073 - 5 94 95 82

Lichtjesrondleidingen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.