Slaapkamer van Sinterklaas in Oss




Slaapkamer van Sinterklaas in Oss

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit jaar belooft een wel héél spannend Sinterklaasfeest te worden voor de grote en kleine inwoners van Oss. Want van 16 november tot en met 8 december logeert de Sint in de voormalige Burgemeesterskamer van Museum Jan Cunen die speciaal voor hem is omgetoverd tot een échte Sinterklaaskamer. Kinderen, (groot)ouders en scholen zijn meer dan welkom om een blik te werpen in de Sinterklaaskamer en mee te doen aan onze spannende Sinterklaasopdrachten. Verder mogen kinderen hun schoen zetten in het museum en is er een kleurplatenwedstrijd: de winnaars mogen Sinterklaas op zondagochtend 24 november mee uit bed halen.

Naast de Sinterklaaskamer worden er in de Trouwzaal zes korte, maar spannende opdrachten aangeboden die kinderen onder begeleiding van een volwassene (max 4 kinderen per 1 volwassene) kunnen uitvoeren. Heb jij ook een geheime boodschap voor Sinterklaas? Schrijf het op een briefje en stop het in de grabbelton.

Voor kinderen zijn de toegangskaartjes voor de bezichtiging van de Sinterklaaskamer en de opdrachten in de Trouwzaal gratis te reserveren via: www.museumjancunen.nl. De kaartjes zijn geldig voor de periode van maximaal een uur en kunnen worden gereserveerd tot uiterlijk 09:00 uur van de dag waarop je het museum bezoekt. NB: zorg dat je online reserveert en niet aan de kassa om te voorkomen dat er geen plek is. Scholen zijn vanaf 18 november welkom van dinsdag tot en met vrijdag tot 15:00 uur. Kinderen en hun (groot)ouders (of begeleiders) zijn vanaf 18 november welkom van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 15:00 uur en in het weekend. Begeleiders betalen aan de kassa slechts € 2,50 entree (alleen toegang tot Sinterklaaskamer en Trouwzaal).

 Bezoek www.museumjancunen.nl

Slaapkamer van Sinterklaas in Oss
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.