1

Groot Kerstcircus Den Haag 2023


-advertentiepositie-



Groot Kerstcircus Den Haag 2023

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef een Betoverend Avontuur tijdens de Kerstvakantie!

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie: tijdens de kerstvakantie van 23 december tot en met 7 januari schittert het Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld. Dit jaar presenteert het circus een gloednieuwe show met circussterren van over de hele wereld. Bereid je voor op ruim twee uur plezier voor de hele familie, gevuld met sensationele acrobatiek, romantiek en comedy.

Enkele hoogtepunten die je niet wilt missen:

* Adembenemende Acrobatiek: De Mesa groep uit Colombia vertoont acrobatiek op twee boven elkaar gespannen staalkabels hoog boven de piste. Een waarlijke thriller zonder veiligheidskabels of vangnet.
* Poëzie in de Lucht: Duo de Bianchi zweeft aan lange kabels door de tent, afwisselend tussen poëtische momenten en levensgevaarlijke tricks, waardoor het publiek op het puntje van hun stoel zit.
* Magische Luchtacrobatiek: Luchtacrobate Lusesita Farrell daagt de zwaartekracht uit aan een groot vliegend net, een unieke vorm van acrobatiek die nog nooit eerder in Den Haag te zien was.

Met nog veel meer opwindende acts die een perfecte balans tussen spanning en entertainment bieden!

Het Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de top van de Europese circuswereld. Het is een jaarlijks terugkerend spektakel dat meer dan 35.000 bezoekers naar het Malieveld trekt. Het circus belooft een onvergetelijke ervaring met een focus op sfeer, beleving en sensatie. In de comfortabel ingerichte theatertent, volledig in kerstsfeer gedecoreerd, kun je genieten van het spektakel in stijl.

Mis deze betoverende ervaring niet en koop je tickets nu!

 Bezoek kerstcircusdenhaag.nl

Groot Kerstcircus Den Haag 2023
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.