1

Xmas sing along in Helmond




Xmas sing along in Helmond

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 22 december 2023 organiseert de stichting Xmas sing along weer een sfeervol meezingevenement bij de Oude Toren in Stiphout: samen voornamelijk kerstliedjes zingen in een sprookjesachtige omgeving. Meerdere koren zingen kerst- en aanverwante liedjes van toen en nu. Op een beeldscherm wordt de tekst geprojecteerd zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen.

Trek lekkere warme kleren aan, breng je zangstem (hoeft niet zuiver te zijn) mee en zing lekker mee in een fantastische sfeer. Er staan kraampjes waar winterse hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Ergens tussen 19:30 en 20:00 stappen de kinderen van de basisscholen op het podium om samen een lied te zingen.

Als entree wordt een artikel uit je voorraadkast of kelder gevraagd. Denk hierbij aan een fles shampoo, een pak koekjes, douchegel, enz. Deze artikelen worden door vrijwilligers van Super Sociaal aangenomen en zullen verdeeld worden onder de minderbedeelde gezinnen in de gemeente Helmond, om hen iets extra’s te geven is in deze dure decembermaand.

 Bezoek www.xmassingalong.nl

Xmas sing along in Helmond
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.