1

Bruidsbeurs




Bruidsbeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 19 januari vanaf 12.00 tot 17.00 uur zijn alle a.s. bruidsparen, ceremoniemeesters, getuigen, vrienden en familieleden van harte welkom op de romantische bruidsinspiratie beurs by de Weijenborg. Op deze sfeervolle bruidsbeurs met regionale bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van een onvergetelijk huwelijk, worden veel leuke dingen gratis weggegeven.

Na het succes van de vorige edities met meer dan 500 tevreden bezoekers kunt je je hart ophalen bij de vele standhouders. Wanneer je aankomt in de Spoorstraat te Delden zie je in straat de prachtige trouwauto’s staan.Buiten staan zuilen, de witte loper en boeketten, allemaal decoratie om in de juiste romantische sfeer te komen. Maar de klap op de vuurpijl is toch wel het te winnen trouwen pretpakket dat inmiddels in waarde is gestegen tot maar liefst € 2000,00. Meld je vast aan en maak kans op het trouwen pretpakket!

Op de 25 stands van de bruidsinspiratie beurs krijg je alle informatie die je wilt voor jouw eigen huwelijk. Je kunt van alles proeven, bekijken en zelfs ondergaan. Kijk naar het proefhuwelijk, zie hoe de bruidstaart wordt aangesneden, kijk naar de verschillende stijlen van aankleding van de trouwlocatie, naar de trends in trouwjurken en maatkostuums. Je verlaat de bruidsinspiratie beurs helemaal voorbereid op je eigen huwelijk.

 Bezoek www.deweijenborg.nl

Bruidsbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.