» Let op: deze activiteit is voorbij «
Culinaire Kookworkshop bij Fier Bussum.
Culinaire kookworkshop
vrijdag 7 februariOp een unieke locatie neemt onze chef-kok je mee op een ontdekkingsreis naar andere culturen en leer je de lekkerste culinaire gerechten bereiden.Programma vrijdag 7 februari
In de workshop van vrijdag 7 februari staat koken met meer groente en minder vlees & vis centraal. De chef-kok neemt je mee op avontuur langs de verse seizoenproducten. Stap voor stap legt ze uit hoe je van hybride naar vegetarisch tot vegan kookt. En dat op een smaakvolle manier Bij de hybride gerechten wordt het vlees deels vervangen door groenten.
Bij ontvangst staat in de Kazematten een heerlijk aperitief klaar. De verse seizoenproducten van het moment liggen al te wachten. Vervolgens krijg je uitleg over het menu. Handen wassen, schorten aan en dan gaan we lekker aan het werk
Je leert niet alleen koken, ook krijg je meer informatie over de producten waar je mee werkt. Na ongeveer 1,5 uur ga je aan tafel om te genieten van de eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor ga je nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan jouw onderdeel van het menu. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee.
Alle recepturen die behandeld zijn tijdens de kookworkshop worden na afloop per e-mail toegezonden.