Escape bunker




Escape bunker

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op woensdag 22 juli kun je meedoen aan de escapebunker. In een heuse bunker moet je proberen om door puzzels op te lossen, te ontsnappe

Als Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseren we een Corona proef Bunker-escape voor kinderen op woensdagmiddag 22 juli 2020. Deze escape is speciaal voor kinderen, die samen met begeleiders, van harte welkom zijn.

In een heuse bunker moet je proberen om door puzzels op te lossen, te ontsnappen. Ontsnappen kan alleen door het kraken van de code. Uiteraard wordt er niemand daadwerkelijk echt opgesloten maar als spelvorm aangeboden.

Wie is er klaar voor dit bijzondere spel en kraakt op tijd de code en gaat voor eeuwige roem?

Leeftijd maakt niet uit, als kinderen maar kunnen lezen en eenvoudig kunnen rekenen. Uiteraard verwachten we dat het hele gezelschap mee helpt met het zoeken naar de oplossing. Een gezelschap zien we als kinderen en volwassenen die samen een huishouding vormen. Door de krappe ruimte is deze maatregel ten tijde van Corona noodzakelijk.
Wie kunnen mee doen?

Kinderen kunnen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen. Per ronde kan n gezelschap spelen. Spelrondes zijn er om 13:00 uur, 14:00 uur en om 15:00 uur.

Via Fortresse Holland zijn er combikaarten te koop die voordeel bieden. Met een HiP gezinskaart krijgt u korting of is deelname zelfs helemaal gratis.
Voor meer informatie gaat u naar 
https://www.fortresseholland-hellevoetsluis.nl/hip-combi-kaart/.

De kosten per deelnemer zonder een HiP kaart bedragen 3,00 per persoon. Deze prijs geldt ook voor begeleiders. Een zaklamp is handig.

 Bezoek www.fronttaal.info

Escape bunker
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.