In het spoor van de schaapsherder




In het spoor van de schaapsherder

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Heb je genoten van het tv-programma Het hek van de dam? En wil je zelf ook dezelfde route lopen als de Wibi en Martijn deden. Ga dan om Heb je genoten van het tv-programma ‘Het hek van de dam’? En wil je zelf ook dezelfde route lopen als de Wibi en Martijn deden. Ga dan om 19 september mee met de boswachter. Er zijn maar 8 plekken beschikbaar, dus boek snel je ticket(s).. Heb je genoten van het tv-programma ‘Het hek van de dam’? En wil je zelf ook dezelfde route lopen als de Wibi en Martijn deden. Ga dan om 19 september mee met de boswachter. Er zijn maar 8 plekken beschikbaar, dus boek snel je ticket(s).

De boswachter neemt je mee over dezelfde route als die de schapen ook gelopen hebben. Daarbij breng je ook een bezoek aan het jachtslot. Je neemt een kijkje in de tuinen en je loopt over de natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide naar de heide. Misschien komen we de schapen op de heide wel tegen? Onderweg krijg je bij het informatiecentrum van Natuurbegraven Nederland een kop koffie of thee. De boswachter geeft je uitleg onderweg van wat je allemaal ziet. De excursie duurt tot ongeveer 13.00 uur. Het startpunt van de wandeling is de parkeerplaats van Station Mook – Molenhoek. 

Handig om te weten:
•    Trek goede wandelschoenen
•    Draag een lange broek en beschermende kleding
•    Neem voldoende drinken en evt. eigen lunch mee
•    Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur
•    Wordt er regen verwacht? Neem dan goede regenkleding en een paraplu mee.
•    Het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit is 2 personen. Mocht er maar 1 boeking zijn, dan gaat de activiteit niet door.

Corona maatregelen
Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 8 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen: 

-    Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact 
-    Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten 
-    Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik 
-    Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken 
-    Nies en/of hoest in je elleboog 
-    Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt. 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

In het spoor van de schaapsherder
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.