Ledenbijeenkomst Fryslân: Bomen over bomen

Ledenbijeenkomst Fryslân: Bomen over bomen

Op 19 september vindt de eerste Friese ledenbijeenkomst van dit jaar plaats in het bos achter De Slotplaats te Bakkeveen. Op een iets a Op 19 september vindt de eerste Friese ledenbijeenkomst van dit jaar plaats in het bos achter De Slotplaats te Bakkeveen. Op een iets andere manier dan we gewend zijn hopen we op deze dag met onze leden, maar ook met niet-leden, te ‘Bomen over bomen’ en natuurlijk over andere zaken..

Uitverkocht?Klik hier voor de eerstvolgende beschikbare tijd.Er zijn zeven starttijden, namelijk 12:30, 12:45, 13:00, 13:15, 13:30, 13:45, 14:00 en 14:15 uur. Op ieder tijdstip zijn 8 plekken te reserveren.Boswachters van Natuurmonumenten geven tijdens een wandeling uitleg over verschillende aspecten van het bos achter De Slotplaats. Zij zetten graag een boom met u op over het belang, de biodiversiteit, de invloed op het klimaat, het (recreatieve) gebruik en het herstel van dit gevarieerde bos. Ook komt u uw ledencommissie tegen en kunt u alles vragen over het jaarverslag van 2019 en de vragen die we stellen aan de klankbordgroep. U heeft tevens de mogelijkheid om ons lid Liesbeth Meijer te herbenoemen tot ledenvertegenwoordiger.De wandeling duurt ongeveer 2 uur en bomen met de boswachters en ledencommissie wordt op prijs gesteld. Waar kun je nu immers beter praten over de natuur dan in de natuur? We houden ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen in verband met het coronavirus. Daarom zijn er verschillende starttijden vanaf 12.30 uur. U loopt in kleine groepjes door het bos waar u de boswachters ontmoet. De bijeenkomst is geheel buiten, maar er is wel een toilet beschikbaar. Wij zorgen voor koffie en thee.Spelregels
  • Aanmelden voor een gewenste starttijd is verplicht en kan rechtsboven op deze pagina. Klik hiervoor op de datum en selecteer vervolgens een starttijd.

  • Bij slecht weer wordt de ledenbijeenkomst geannuleerd. U wordt daar enkele dagen van tevoren over geïnformeerd.

  • Vanzelfsprekend nemen we de richtlijnen van het RIVM in acht. We vragen om niet te komen als u grieperig bent of verkouden, om anderhalve meter afstand te houden tot iedereen die niet bij uw eigen gezin hoort en te hoesten of niezen in de elleboog.De Slotplaats OERRR DagVoor onze jonge (OERRR) leden wordt er op zondag 4 oktober De Slotplaats OERRR Dag georganiseerd. Tijdens een bossafari gaan ze bosdieren spotten, een nest bouwen, naar paddenstoelen speuren, bomen bingo spelen en nog veel meer! Vanaf september kunnen kinderen zich via de website van Natuurmonumenten aanmelden voor deze uitdagende dag van OERRR.

Ledenbijeenkomst Fryslân: Bomen over bomen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.