Boswachterspreekuur (digitaal) met Boswachter Paul
Boswachterspreekuur (digitaal) met Boswachter Paul

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vertel me waar je op de Brunssummerheide, in het Geleenbeekdal of in het Geuldal van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je v Vertel me waar je op de Brunssummerheide, in het Geleenbeekdal of in het Geuldal van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je vragen over hebt. Daar ben ik heel benieuwd naar! Omdat we elkaar in deze tijden niet gemakkelijk persoonlijk kunnen ontmoeten, nodig ik je graag uit voor dit wekelijkse koffiepraatje in digitale vorm. Dus: niet op locatie in het natuurgebied maar vanuit thuis met je eigen kopje koffie of thee. Je bent van harte welkom, ook kinderen zijn welkom in dit spreekuur!. Kom je regelmatig op de Brunssummerheide, in het Geuldal of in het Geleenbeekdal? De boswachter van Natuurmonumenten praat graag met jou over de natuur en de recreatiemogelijkheden in deze gebieden.

In deze tijd is bij elkaar komen lastig.  De boswachters schatten in dat er wel behoefte is aan een persoonlijkere manier van contact in deze gekke tijden. Daarom starten we een proef om deze ontmoetingen Coronaproof en dus digitaal te doen. Boswachter Paul Wijenberg van Natuurmonumenten zit iedere donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden.

Proefperiode voor dit initiatief: Dit boswachterspreekuur is wekelijks ingeroosterd tot en met donderdag 24 december 2020.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Boswachterspreekuur (digitaal) met Boswachter Paul
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.